Gyilkosság miatt vádat emeltek egy floridai asszony ellen, aki egy bőröndbe zárta élettársát. Mire a rendőrök megérkeztek, a férfi megfulladt. A nő azt állította, csak bújócskáztak, és véletlen baleset miatt szorult a bőröndbe a férfi. A nő telefonján talált videók, és a férfi sérülései azonban egész másról árulkodik. 

A 42 éves Sarah Boone azt próbálta elhitetni a rendőrökkel, hogy egy ártatlan játékkal kezdődött az egész, ugyanis barátjával előzőleg közösen iszogattak, majd fölvetették, mi lenne, ha bújócskáznának, mint gyerekkorukban? Boone azt állította, a kedves kis játéknak halálos baleset lett a vége, mert közben megfeledkezett a rejtőzködő barátjáról, ledőlt az ágyra, és elaludt. Csak órákkal később ébredt föl, ekkor viszont a férfi már nem lélegzett, és az érintéseire sem reagált.

Boone tárcsázta a 911-et, és értesítette a rendőröket, akik 

holtan találták Torrest a bőröndben. A száján kisebb, felszakadásos sérülést találtak, és a szeme körül is voltak karcolások.   Ezenkívül két videót is találtak Boone telefonján, melyek lebuktatták a nőt, hogy  valójában nem balesetről volt szó, sokkal inkább bosszúról.

Az első videón, amely este negyed 9-kor készült, hallották, ahogyan a férfi kétségbeesetten kiabálja Boone nevét, aki gonoszul nevet, és ezt válaszolja:

Ezt kapod azért, amit velem tettél, te szemét! Amiért bántottál, és megcsaltál!

Amikor pedig Torres panaszkodott, hogy nem kap levegőt, párja ezt felelte:

Nekem is ilyen érzés, amikor te fojtogatsz! Most legalább megtudod!

A másik videót, éjszaka negyed 12-kor készítették. A férfi még mindig Boone nevét kiabálta, és segítségért könyörgött, azonban már semmi választ nem kapott rá.

A két videón a szoba eltérő sarkában állt a bőrönd, amelyben a férfi fuldoklott.

Boone-t gyilkosság vádjával letartóztatták írja a Foxnews.com.