Egy ausztrál pár éveken keresztül molesztálta a gyerekeiket

2020.03.04. 15:45

Egy ausztrál pár éveken keresztül szexuálisan zaklatta az anya két gyerekét. Az sem kizárt, hogy más pedofilok is hozzányúltak a gyerekekhez, mivel swingerklubbokba is jártak velük. Az aktusokat felvették, végül így buktak le.

A 41 éves nő és a 47 éves párja éveken keresztül élte ki a perverzitását a nő lányán és fián. Az aktusokat videóra vették, később ez lett a vesztük. 2018-ban ugyanis valaki talált egy perth-i lakásban egy SD-kártyát, amin több borzalmas felvétel is volt. Ezt odaadták a rendőrségnek, akik elfogták a férfit és a nőt, a gyerekeket pedig kihallgatták – írja a Daily Mail.

A kislány elmondta, hogy 4 éves volt, amikor a borzalmak elkezdődtek.

Rémálma volt, ezért átment az anyja hálószobájába. A nő ahelyett, hogy megvigasztalta volna, megerőszakolta.

Ezek után évekig molesztálták őt és az egy évvel fiatalabb öccsét is. Amikor 7 éves volt, a nevelőapja azt mondta neki a születésnapján, hogy van neki egy meglepetése. Később a szülők és két idegen férfi is megerőszakolta.A tárgyalásokon kiderült, hogy a férfi a korábbi házasságából született két kislányát is molesztálta.

A bíróság az anyát 28 év börtönre ítélte, ahonnan leghamarabb 26 év elteltével szabadulhat. a férfi 26 évet kapott, ő 24 év múlva szabadulhat leghamarabb.