Jokernek öltözve fenyegetőzött egy amerikai férfi egy élő videóban

Actor Joaquin Phoenix transforms into legendary Batman villain ‘The Joker’ in a new psychologically thriller. MOVIESTILLS
Actor Joaquin Phoenix transforms into legendary Batman villain ‘The Joker’ in a new psychologically thriller. His character Arthur Fleck becomes the evil ‘Crown Price of Crime’ in ‘Joker’ after being bullied and mistreated throughout his life. Set in 1981, the movie follows nice-guy Arthur who is a failed stand-up comedian who lives with his mum. Arthur is driven insane and turns to a life of crime and chaos in Gotham City. Robert DeNiro also stars as talk show host Murray Franklin. April 3, 2019
Vágólapra másolva!
Jokernek öltözve fenyegetőzött egy élő Facebook-videóban egy férfi Saint Louisban. Azt mondta, addig fog gyilkolni, amíg nem lesz ezer nézője.
Vágólapra másolva!

Terrorista fenyegetéssel vádolnak egy férfit az Saint Louis-ban, miután Jokernek öltözve egy élő Facebook-videóban arról beszélt, hogy embereket fog megölni - írja a Fox News.

Jeremy J. Garnier közel egy órás közvetítése során többek között azt mondja, hogy mindezt figyelemfelkeltés miatt csinálja.

Ha ez meglesz, kimegyek az utcára és folytatom az ölést - mondja a férfi a bizarr videóban.

A felvételen a férfi megpróbál bejutni egy galériába, de a biztonságiak felszólítják, hogy távozzon. Később egy étterembe megy, itt vesz észre az ablakon keresztül, egy rendőrautót.

Azt hiszem értem jöttek, de semmi baj

- mondja.

Később hallható, ahogy feltehetően a csapossal, majd a rendőrökkel beszél, akiknek elmondja, hogy fegyvertelen és nem fog semmit sem csinálni. A bíróság döntése értelmében Jeremy nem szabadulhat óvadékkal. Mint kiderült, korábban többször is elítélték betörés miatt.