A héten ítélték el az amerikai nőt, aki a michigani Kalamazoo városában megerőszakolt egy 9 éves gyereket. Mint kiderült, pedofil barátja kérésére tette és el is küldte neki a felvételt. Amikor a rendőrök megnézték a férfi telefonját, rájöttek, hogy nem ő az egyetlen áldozat - írta meg a Bors a helyi hírportál információi alapján.

Shannon Renee Moore vádalkut kötött januárban. Beismerte, hogy egy éve közeledett egy kislányhoz, akit megerőszakolt, majd egy közösségi oldalon keresztül elküldte a felvételt Peter Caseynek.

A 28 éves férfi maga beszélte rá 7 évvel idősebb barátnőjét a gyermekpornóra.

Amikor a nyomozók megnézték a férfi telefonját, rájöttek, hogy 9 videó van rajta és nem mind erről a kislányról készült."Shannon Moore-t a hétfői tárgyaláson letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Szabadlábra helyezése legkorábban 20 év múlva jöhet szóba, legkésőbb pedig 35 év elteltével lehet kiengedni" - írja a Bors. Ugyanakkor kikötötték, hogy ha ez megtörténne, akkor is nyomkövetőt kellene viselnieélete végéig. Peter Casey ügyét két hónap múlva kezdik tárgyalni a bíróságon.