A 24 éves, amerikai Crystal Morrow és párja, a 19 éves Dustin Harley annyira elhanyagolta héthónapos ikreit, hogy az egyik baba meg is halt. Akár harminc év börtönt is kaphatnak, ha az esküdtek bűnösnek találják őket. 

Amikor a szülők észrevették, hogy a kislányuk nem lélegzik, mentőt hívtak. A mentősök rosszul lettek, amikor beléptek a lakásba:

mindenhol szeméthegyek éktelenkedtek, és elképesztő bűz terjengett.

a szülőkForrás: Miller County Sheriff’s Office

Amikor megpróbálták újraéleszteni az eszméletlen kislányt, szó szerint sokkot kaptak, ugyanis

a gyereket olyan régen nem tették tisztába, hogy csótányok fészkeltek a pelenkájába. 

A kislányt végül kiserült újraéleszteniük a helyszínen, de

mire a kórházba értek vele, meghalt.

Fiútestvére szintén kritikus állapotban került az intenzív osztályra, ő túlélte szülei hanyagságát.

null

null

A boncolás során megállapították, hogy Kimberly halálát kiszáradás okozta.

Napokig éhezett, és inni sem kapott.

A kórház feljelentést tett a szülők ellen.

A fiatal pár tagadta, hogy elhanyagolták volna a gyerekeiket. Morrow azt állította, aznap, amikor a tragédia történt, délután ötkor etette utoljára az ikreket, de a kórboncnok bebizonyította, hogy a nő nem mond igazat. Arra viszont már nem tudtak válaszolni, hogy miért nem tették tisztába őket, és hogy nem vették észre, hogy csótányok tanyáznak a ruháikban és pelenkájukban.

Crystal Morrow-nak és Dustin Harley-nak gyerekgyilkosság, és életveszélyt okozó elhanyagolás miatt kellett a bíróság előtt felelniük. Az esküdtek mindkét szülőt bűnösnek találták,büntetésük mértékéről viszont még nem döntöttek. Fejenként akár harminc év börtönt is kaphatnak - írja a Bors a Metro cikkére hivatkozva.