Jelenetet rendezett egy szupermarket pénztáránál egy 54 éves német nő, miután a koronavírus-járvány miatt bevezetett új szabályt betartva az eladók nem engedték, hogy egy csomagnál több toalettpapírt vásároljon. A rendőrök bilincsben vezették el.

Kiabált az eladókkal, jelenetet rendezett, majd tiltakozásból ráült a pénztár szállítószalagjára egy 54 éves német nő, mert az egyik szupermarket alkalmazottai nem engedték neki, hogy több csomag vécépapírt vegyen – számolt be csütörtökön a német n-tv hírtelevízió honlapja. Az eset Bergneustadtban, Észak-Rajna-Vesztfália tartományban történt.

A nő hangosan kiabálva tiltakozott az eladók beavatkozása ellen, akik ezért rendőrt hívtak. Az erőszakos vásárló kiabált, kapálózott, ellenállt a helyszínre érkező rendőrök intézkedésének is, ezért megbilincselték és előállították a helyi rendőrőrsön.

Németországban a koronavírus-járvány nyomán kitört pánikvásárlások megszüntetése érdekében rendeletet vezettek be, miszerint egy ember egy alkalommal legfeljebb egy csomag toalettpapírt vásárolhat.