Halálra késeltek egy férfit Kelet-Londonban

Vágólapra másolva!
Az angliai Országos Egészségügyi Szolgálat munkatársa volt az a 24 éves férfi, akit vasárnap este fél 11-kor egy maszkos banda halálra késelt az utcán, lakásától pár méterre.
Vágólapra másolva!

A 24 éves David Gomoh éppen egy barátjával beszélt telefonon, amikor minden előzmény nélkül egy maszkos banda késsel rátámadt és megölték. A lakásától pár méterre történt a támadás, ezért a szomszédai hallották, ahogy a késelés után azt kiabálta a férfi:

–írja a The Sun.

null

null

Egy a családhoz közel álló ember elmondta az angol lapnak, hogy amikor hallotta a kiáltozást, kiment megnézni, hogy mi történt. Akkor látta meg a férfit a küszöbön fekve, körülötte a szomszédokkal.

Davidet a jobb karján és a gerincénél szúrták meg.

Nővére, a 30 éves Lizzie azt mondta testvéréről a lapnak, hogy:

Anyja és nővére is összetört, a családban az utóbbi időben nem ez volt az első tragédia,

nemrég halt meg a férfi apja koronavírus-fertőzés miatt.

A közösség most azt reméli, hogy az eset után térfigyelő kamerákat telepítenek az utcának azon részére, ahol a támadás történt.

A brit fővárosban gyakorivá váltak a késes támadások.

A Scotland Yard szóvivője elmondta, hogy semmi sem indokolta, hogy a banda pont Davidet támadta meg, más bizonyítékok is azt sugallják, hogy ok és indíték nélkül gyilkolták meg a férfit.

null

null

A gyilkos bandát még nem kapta el a rendőrség, a lakosság segítségét kérik, ha tudnak bármilyen információval, vagy felvétellel segíteni a megtalálásukban, akkor jelentkezzenek.