A muszlimok 76 százaléka betiltaná az iszlám kritikáját

Vágólapra másolva!
Egy friss felmérés megerősíti azt a korábbi tanulmányt, amely szerint az Európában élő iszlám vallású migránsok és migráns hátterűek kétharmada úgy véli, hogy a saría törvény fontosabb, mint annak az országnak a jogrendje, amelyben élnek. De a felmérésből az is kiderült, hogy a muszlimok túlnyomó többsége betiltaná az iszlám bárminemű kritikáját – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

"Nekünk több gyermekünk van, nektek meg egy vagy kettő. Tíz vagy tizenöt év alatt ebben az országban több muzulmán lesz, mint dán. Ötmillió dán van, szinte kihalóban vagytok. Olyanok vagytok, mint az állatok. Sohasem leszek dán, megtartom a mentalitásomat és a hagyományaimat. Leszarom a dán útlevelet, el fogom égetni" - jelentette ki egy Dániában élő muszlim migráns.

A múlt hét végén került fel a netre ez a videó, amelyet az iszlámellenesnek tartott Stram Kurs (Kemény Vonal) szervezet tagja rögzített egy Aarhus-i (a második legnagyobb dán város-szerk.) iskolánál.

Ezzel egy időben a dán Igazságügyi Minisztérium közzétette a "Szólásszabadság Dániában" című jelentését.

Ebből kiderült, hogy

a muszlim országokból érkező vagy már Dániában született muszlimok 76 százaléka betiltaná az iszlám bármilyen kritikáját.

Ez a riasztó eredmény egybecseng Ruud Koopmans holland kutató eredményeivel, aki tavaly megállapította,

Ebből arra következtetett, hogy

lehetetlen a muszlimok beillesztése a nyugati társadalmakba.