Az ötéves Fleur Jones krétával rajzolt saját házuk falára, így szerette volna köszönetét kinyilvánítani  a brit állami egészségügyi dolgozók részére a koronavírus elleni küzdelem idején. Nem mindenkinek tetszett azonban az alkotás, a kislány apja ugyanis olyan üzenetet kapott egy "sznob" szomszédtól, hogy távolítsa el az alkotást.

A Jones család a Barnsley melletti Ardsley-ben él. Az apa, Alain elmondta, hogy ők buzdították lányukat arra, hogy készítsen a ház falára egy színes rajzot szívekkel. Nem sokkal később névtelen üzenetet kapott a postaládájában, mely szerint mossa le a krétát a falról, mert szörnyen néz ki  - írja a The Sun.

null

null

Az apa meglehetősen dühös lett a "kérés" láttán, és azt hitte, hogy bajba kerülhetnek a falrajz miatt.

Később azonban tisztázódott a helyzet, a rendőrség is felvilágosította őket, mely szerint semmi rosszat nem csinált a kislány, a Facebookon pedig több százan védték meg őket, miután az apa megosztotta a történetet. Negatív kommenttel nem is találkoztak. Az emberek még több krétát ajánlottak fel, és a szomszédok is védelmükbe vették a kislányt és azt, amit közvetítetni akart az egészségügyi dolgozók felé.