105 éves korában győzte le koronavírust a nagymama

Marie Ferise, 105 éves, nagymama, koronavírus, New Jersey
Vágólapra másolva!
Három hete diagnosztizálták az új koronavírust a 105 éves nagymamánál,miután legyőzte a kort, júniusi szülinapjára készül. A New York állambeli, Homestead Rehabilitációs és Egészségügyi és Központban élő Marie Ferise a rákot is legyőzte már - írja a Fox News.
Vágólapra másolva!

Marie Ferise egészen addig nem tudta, hogy megtámadta a vírus, ameddig a koronavírus tesztje pozitív nem lett, azzal viccelődött, hogy reméli a születésnapján leveheti a maszkját, hogy ünnepelhessen.

Mindenki nagyon aggódott az idős hölgyért.

Ideges voltam - mondta Lori Donkersloot az intézmény egyik ápolója.

Marie Ferisenek unokái is aggódtak, hogy mi lesz a nagymamájukkal.

- mondta a nő egyik unokája.

Clark elmondta, hogy családja a FaceTime-en keresztül ünnepli majd június 3-án a nagymamája születésnapját, mivel a korlátozások miatt nem tudják meglátogatni az otthonban.

Marie Ferise még Woodrow Wilson elnöksége alatt született egész életében New Jersey-ben élt. 1935-ment férjhez. Két gyereke, öt unokája és tíz dédunokája van. A férje 1993-ban halt meg. 10 évvel ezelőtt a nő túlélte a rákot is - írja a Fox 13.

A spanyolnátha, amit sokszor hasonlítanak a mostani koronavírus-járványhoz a családját is érintette, a nagyapja nem élte túl az akkori járványt.

- mesélte Marie Ferise.