Egy döglött bogár esett ki egy kislány szeméből az egyesült államokbeli Missouriban. SibiKaianak az eset után még napokig antibiotikumot kellett szednie, de szerencsére a szaurhártyája nem sérült meg.

Döbbenetes videót oszttott meg a közösségi-oldalán egy amerikai nő: a felvételen az látható, hogy a gyerek szeméből egy halott bogár esett ki. 

null

null

Az eset még április végén történt. A Mirror cikke szerint, Kris Monk lánya SibiKaia már napközben jelezte az anyjának, hogy valami mintha csiklandozná a szemét. A nő azonban egy kis piros folton kívül semmi különöset nem fedezett fel a hatéves kislány szemében. Éjszaka azonban a kis SibiKaia arra ébredt, hogy patakokban folyik a könnye és ég a szeme. 

Egy fekete cédrus bogár lehetett

Kris ekkor újra megnézte a gyereke szemét és egy nagy fekete dolgot látott a szemhéja alatt. A nő férjével együtt azonnal a közeli kórházba sietek, ahol

a kislány szeméből egyszer csak a padlóra esett a halott bogár.

Az orvosok szerint a bogár a gyerek szemgolyója mentén próbált előremászni, és körülbelül kilenc órába telhetett, amíg elpusztult, majd kiesett a lány szeméből.

A kislánynak még napokig antibiotikumot kellett szednie, de szerencsére a szaruhártyája nem sérült meg. A szülők a különös esetről készült felvételeket több, rovartannal foglalkozó csoportoban is megosztották, és a hozzászolások alapján egy fekete cédrus bogár mászhatott bele a kislány szemébe.