Elkezdődött a pere az utcán a feleségét lefejező migránsnak Németországban

2020.05.14. 11:39

Egy tunéziai migráns Németországban élt a feleségével és két gyerekével. Megromlott viszonya a nővel, akit végül brutális kegyetlenséggel gyilkolt meg az utcán, mások szeme láttára. A 34 éves migránsnak most kezdődött el a pere – írja a Ripost.

A vád szerint a férfi felesége egy anyaotthonba menekült, miután a tunéziai migráns sokszor, sőt egyre többször volt erőszakos vele és a gyerekekkel is. A férfi tavaly októberben az autójában ülve várta a feleségét az anyaotthon előtt. Amikor meglátta, gázt adott, és nagyjából 90 km/órás sebességgel elütötte.  A nő majdnem 4 méter magasba repült fel, és 22 méterrel arrébb esett le – írja a Ripost

Az asszony valószínűleg már ekkor halott volt, de Imad A. biztosra akart menni, ezért egy bárddal lefejezte. 

Forrás: YouTube

A gyilkosságot egy szemtanú rögzítette okostelefonnal. A videón jól lehet hallani, hogy szajhának nevezi a nőt, és azt kérdezgeti tőle, hogy tényleg ezt akartad?  Ezek után többen megpróbálták leállítani, de egy riasztópisztollyal védte magát.

A német Bild elérte a nő Tunéziában élő apját, aki azt szeretné, ha a férfi élete végéig börtönben maradjon. Abban reménykedik, hogy ő nevelheti majd fel az unokáit. 

A gyilkos migráns érzelemmentes, kifejezéstelen arccal jelent meg a limburgi bíróságon, ahol a legközelebbi tárgyalási napon fog vallomást tenni.