Szombaton találták meg vélhetően a tulajdonos bomló holttestét a malomfalvi ház padlásán. Évek óta keresték az idős férfit a ház rossz állapota és a körülötte terjengő dögszag miatt.

Bár az idős férfi családja 10 évig nem jelentette be eltűnését a rendőrségen, Farkaslaka polgármesteri hivatala évek óta kereste a súlyosan beteg idős férfit. Azért, mert a háza lakhatatlanná vált, nem biztonságos, emiatt le kéne bontani. Télen a szomszédok dögszagról panaszkodtak, azt hitték egy kutya pusztult el a pincében.

illusztrációForrás: pixabay.com

A Ripostban olvasható, hogy Kovács Lehel, Farkaslaka polgármestere elmondta, idő közben előkerült a férfi egyik rokona:
A tulajdonos unokaöccse jelentkezett, hogy rendezi az ingatlan tulajdonviszonyát, mert időközben eladósodott a nagybátyja, és a hitelezők magukénak tartották a házat a kölcsön fejében.Amikor bejutottak a házba, kiderült, hogy hová tűnt a férfi és, hogy mi az oka a dögszagnak.

 A padlástérben találtak rá, vélhetően az idős férfi már bomló hullájára, ahogy gumicsizmában, bundasapkában és kabátban ül a lépcsőfeljáró mellett.

A házat a hullával együtt, már kétszer is eladták. Először egy ismeretlen vásárolta meg, és később tőle vásárolta vissza az idős férfi unokaöccse.