Brutális kegyetlenséggel végezte ki saját gyerekeit egy férfi Németországban: purhabot nyomott a torkukra, majd megfojtotta őket, mindezt azért, hogy volt feleségén bosszút álljon. Később az asszonyra is rátámadt, de a szomszédok rendőrt hívtak, mielőtt őt is megölte volna. A férfiről kiderült, hogy büntetett előéletű: korábban nemi erőszak, kábítószercsempészet és gyújtogatás miatt is felelnie kellett.

Az 56 éves, Németországban élő építőmunkás, Laurent F. nem bírta elviselni, hogy felesége, Marieta elhagyta őt, ezért borzalmas bosszút forralt: amikor közös gyerekeikre, az ötéves Leóra és a kétéves Mayára vigyázott, dresdeni lakására csalta a nőt azzal az ürüggyel, hogy hozza el a gyerekek néhány játékát.

Ezután

a gyerekeket addig fojtogatta, míg el nem ájultak, majd purhabot fújt a torkukba és lefektette őket, hogy az anya azt gondolja, alszanak.

Amikor Marieta megérkezett a lakására, a férfi rá is rátámadt:

Egy hatalmas kővel fejbevágta, ám mivel a nő parókt viselt, az tombította az ütést, ezért életben maradt. A férfi ezután őt is megpróbálta megfojtani, ám a hangzavarra felfigyelt az egyik szomszéd, és értesítette a rendőröket, és a mentőket.

A mentősök azonnal kórházba szállították az asszonyt, ám a két gyerek életét már nem tudták megmenteni.

'Construction foam killer' who murdered his children jailed for life

Laurent F, 56, has been sentenced to life in jail for the murder of his two children French-born construction worker, living in Germany, murdered the pair last May Laurent choked them to death by putting insulation foam down their throats He was also convicted of attempted murder of his ex-wife, the children's mother A builder has been sentenced to life in prison for murdering his two children by strangling them then spraying insulation foam down their throats.

A férfit pszichiáter vizsgálta meg, aki kimutatta, hogy Laurent nárcisztikus személyiségzavarban szenved, és a gyilkosság során végig tudatában volt annak, hogy mit tesz.

Emellett kiderült róla, hogy büntetett előéletű, korábban többek között nemi erőszak és gyújtogatás miatt kellett bíróság előtt felelnie, 2018 decemberében pedig tetten érték, amint methamfetamint próbált átcsempészni Lengyelországból Németországba. A bíróság a férfit életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte, melyből leghamarabb 20 év leteltével szabadulhat - írja a Bors a DailyMail cikkére hivatkozva.