Embertelen körülmények között nevelte gyerekeit egy Nyugat-Virginiában élő házaspár. Büntetésből rendszeresen a picébe zárták, és éheztették őket, emellett az egész lakást szeméthegyek és ürülék borították. Három évvel ezelőtt az egyik kislányuk bele is halt az éheztetésbe, akit a szülők ezután a saját kertjükben ástak el.

A sokkoló esetre úgy derült fény, hogy május 22-én egy egyedül kóborló kisfiúról értesítették a rendőröket Roane megye lakói.

A tízéves fiú azt sem tudta, hol van, és merre lehetnek a szülei, ám rövid nyomozás után a rendőrök megtalálták a családját, akiknek fogalma sem volt arról, hogy a gyerekük elszökött.

A kisfiú elárulta, hogy több testvére is van, a bátyja  otthon a pincében lakik, míg egyik nővére a kert hátsó részében van eltemetve. Ezután a rendőrök azonnal Grayék lakására siettek, és kihallgatták a családot.

A házaspár még 2016 júniusában vette meg a kis vidéki házat, ahová négy gyerekükkel, egy 15 és 10 éves fiúval, illetve 14 és 13 éves kislánnyal költöztek be. Körülbelül egy hónap múlva a legidősebb fiukat büntetésből a pincébe zárták, amiért az ételt lopott a spájzból és a konyhából. A gyerek egészen május 22-ig itt élt, embertelen körülmények között, végül a rendőrök szabadították ki. A fiú ezalatt rendes ételt nem kapott, csak kenyeret és vizet, ám a többi gyereket is gyakran büntették azzal, hogy bezárták őket, illetve megvonták tőlük az ételt.

2017 első heteiben a legfiatalabb lányt is a pincébe zárták büntetésképp, aki néhány hónap múlva éhen halt. A holttestét a kert végében a szülők a kert végében ásták el.

Az apa a rendőröknek megmutatta a kínzókamrát, ahová rendszeresen bezárta gyerekeit. A befejezetlen pincében sem víz, sem áram nem volt, csupán egy vödör, melyet WC helyett használhattak. A rendőrök szerint azonban az egész házban szörnyű körülmények voltak: a szobákat  emberi és állati széklet, illetve vizelet, továbbá szeméthegyek borították - írja a Bors a WLVT cikkére hivatkozva.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock