Kamionos üldözés az Egyesült Államokban, a sofőrt végül lelőtték a rendőrök

kamionos üldözés
Vágólapra másolva!
Agresszív kamionost akartak megállítani a rendőrök az Egyesült Államokban szerda este, az üldözés vége végül az lett, hogy a sofőrt lelőtték.
Vágólapra másolva!

Az üldözés New York állam Genesee megyéjében kezdődött szerda este fél kilenc körül, amikor egy rendőr megpróbálta megállítani a kamionost gyorshajtás miatt. A rendőrség közölte, hogy a kamion megyehatárokon is keresztülment, és többször is nekihajtott a rendőrautóknak.

Miután a nagy járművet sokáig nem tudták megállítani, a rendőrségnek arról is gondoskodnia kellett, hogy közben az utakon autózók biztonságban lehessenek. Sürgősségi riasztást adtak ki a lakosságot tájékoztatva, hogy az üldözött kamionos másokat leszorítva próbál menekülni az autópályán. A szöges útzárat sikeresen alkalmazták, de a vezetőjét nem tudták megállítani, sőt

a jármű hátsó ablakából többször rálőtt a rendőrökre a kamion sebességét változtatva, és több 180 fokos fordulatot is csinált az üldözés alatt.

Végül a rendőrök is több lövést adtak le a sofőrre, aki kamionjával az út menti árokba borult - írja a Fox News. A rendőrök közül nem talált el senkit.

A rendőrség megerősítette, hogy a sofőr meghalt, megpróbálják kideríteni, hogy

A hatóságok azt is vizsgálják, hogy a lelőtt férfi mit szállított a járműben.