Egy münsteri nyaralóban zaklattak és bántalmaztak egy 5, 10 és egy 12 éves kisfiút. Az ügy fő gyanúsítottja egy 27 éves informatikai technikus férfi, de rajta kívül a 45 éves anyját, és még öt, 30 és 43 év közötti férfit is őrizetbe vettek a helyi rendőrök.

Négy férfit azzal gyanúsítanak, hogy

egy 5 és egy 10 éves fiút molesztáltak egy nyaralóban, és az egészet videóra vették.

A nyaraló tulajdonosa a 27 éves férfi anyja, aki az ügyészek szerint mindenről tudott, és nem tett ellene semmit.

A rendőrök átkutatták a nyaralót, ahol filmes felszereléseket találtak, és sok titkosított adatot is lefoglaltak. A pedofilok telefonon tartották a kapcsolatot egymással, és bár a bizonyítékok nagy részét megsemmisítették, a rendőrök még így is lefoglaltak 500 terabájtnyi adatot. 

Joachim Poll rendőr szerint a felvételeken nagyon durva visszaélések és bántalmazások történtek, amelyeknek már a látványa is sokkoló, nemhogy átélni azokat.

A legtapasztaltabb nyomozóink is sokkot kaptak - mondta Rainer Furth münsteri rendőrfőnök.

A gyerekek közül ráadásul

ketten rokonai voltak a támadóknak, a harmadik pedig egyikük élettársának a fia. A gyerekeket drogokkal kábították el a molesztálás előtt,

hogy ne tudjanak védekezni.

A nyomozók2018-ban figyeltek fel a pedofilhálózatra, amikor gyerekpornót kezdtek árulni az interneten. Ez alapján jutottak el egy farmhoz, ahol a 27 éves férfi dolgozott. Mint kiderült, korábban már kétszer elítélték gyerekpornó birtoklásáért, és korábban már a kényszergyógykezelését is elrendelték emiatt.