Snapchat videóból tudta meg az anya, hogy fia gyilkosát szabadon engedték

Vágólapra másolva!
A bátyja előtt ölték meg a 16 éves Tyler Thompson-t még 2015-ben. A gyilkosa, Pravdit Sian egy kést szúrt a mellkasába egy elfajult verekedés közben. A bíróság 2016-ban 9 év börtönre ítélte, de már szabadlábra került, amiről a meggyilkolt fiú anyja csak a közösségi médiából értesült. - olvasható a Borsban.
Vágólapra másolva!

Azelőtt tudta meg az anya, Amy Morgan, hogy fia gyilkosát kiengedték a börtönből, mielőtt a börtönből értesítették volna.

Az interneten látta meg, ahogy Pravdit Sian egy

Snapchat videóban büszkélkedik azzal, hogy szabad.

A nő rémülten vette tudomásul, hogy a férfit azelőtt kiengedték a börtönből, hogy a büntetésének a felét letöltötte volna. Azt mondta a Mirrornak, hogy:

Egy családtag mutatta meg a 43 éves anyának a videót május 30-án, amitől teljesen kiborult. Korábban mondták már neki, hogy júniusban szabadon engedhetik a férfit, de

senki sem hívta fel végül, hogy szóljanak neki, amikor ez megtörtént.

2015-ben szúrta le a 16 éves Tyler Thompsont, az akkor 19 éves gyilkosa Pravdit Sian, akit 2016-ban a bíróság 9 év börtönre ítélt, ahonnan nemrég szabadult azelőtt, hogy a büntetésének felét letöltötte volna.

Novemberben lesz öt éve, hogy megölték Amy Morgan fiát, a nő azt mondja, hogy ez az egész beárnyékolja az emlékezést.

Az angol Igazságügyi Minisztérium szóvivője elmondta, hogy megértik, hogy a családnak szorongást okozhat a férfi szabadlábon engedése és sajnálják, hogy azelőtt tudták meg a hírt, mielőtt a kapcsolattartó tiszt elmondta volna nekik. A férfit csak szigorú feltételek mellett került idő előtt szabadlábra, ha megsérti azokta, újra börtönbe kerülhet.