Kutya tépett szét egy kisfiút, amíg az anyja kokainozott

Vágólapra másolva!
Angliában egy 31 éves nő magára hagyta a 9 éves kisfiát egy lakókocsiban a barátnője kutyájával, amíg ők egy másik lakókocsiban ittak és drogoztak. A kutya éjszaka valamiért rátámadt a gyerekre és ötvennégy helyen megharapta. A kisfiú elvérzett. Az anya és a kutya gazdája is letöltendő börtönbüntetést kapott - írja a Daily Mail.
Vágólapra másolva!

Tavaly áprilisban az angliai Cornwallban történt az eset. Egy lakókocsiparkban bulizott éjszaka a 31 éves Tawney Willis és 29 éves barátnője másokkal együtt.

A 31 éves nő a 9 éves fiát egy másik lakókocsiban hagyta barátnője 45 kilós kutyájával, arra az időre, amíg kábítószert vett és bulizott.

A nő tudta, hogy a kutya korábban már megharapott egy gyereket, méghozzá olyan súlyosan, hogy orvoshoz kellett vinni, ennek ellenére mellette hagyta a fiút.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a tragédiát megelőző napon látták, hogy a fiú ráfúj a kutya orrára, akinek ez egyértelműen nem tetszett.

Amikor a nő hajnalban hazament, akkor vette észre, hogy

a kutya szétmarcangolta a fiát.

Az arcán és a nyakán harapott a kutya,

a fiút percek alatt elvérezhetett. A kutyát elaltatták. A bíró szerint hatalmas felelőtlenség volt magára hagyni a gyereket a veszélyes állattal. A bíró gondatlanság miatt

két év börtönre ítéle az asszony, a kutya gazdáját pedig három évre,

amellett, hogy 10 évre eltiltották a kutyatartástól.