Láthatóan minden ok nélkül fellökött egy idős nőt az utcán egy visszaeső bűnöző New Yorkban. A 92 éves nő megsérült, mert esés közben egy tűzcsapba is beverte a fejét - írja a Fox News.

Az idős asszony csak azután beszélt az esetről, hogy a rendőrök elkapták a férfit, akinek már több mint százszor volt dolga a rendőrséggel.

A nő azt mondta, hogy olyan érzés volt, mintha téglával ütötték volna le. A fejének a bal oldalát érte az ütés, és a jobb oldalát ütötte a tűzcsaphoz.

"Vérzett a fejem, nem ömlött a vér, de csepegett - mesélte Geraldine.

Miután a földre került, járókelők siettek hozzá, és hívták a mentőket, akik kórházba szállították. A nő azt mondta, hogy a fizikai sérülései nem súlyosak, de lelkileg nagyon megrázták a történtek.

Ez az átkozott férfi olyan helyzetbe hozott, hogy félek egyedül sétálni az utcán. Mindig találnom kell valakit, aki elkísér a közeli parkba, vagy az üzletbe. Szóval ez probléma.

A biztonsági kamerák felvételén látszik, hogy miután a férfi fellökte az idős nőt,még vissza is nézett, látta, ahogy a 92 éves nő elveszíti az egyensúlyát, és a fejét a tűzcsapba verve zuhan a földre, majd továbbsétált.

A rendőrök a kamera felvételén felismerték a férfit, akit 2005 óta 103 alkalommal tartóztattak le apróbb bűncselekmények, illetve szexuális bűncselekmény miatt.

A pénteki támadás idején a bíróság szerint három büntetőeljárás volt folyamatban a férfi ellen.