Emberi maradványokkal teli bőröndöt találtak kamaszok - videó

2020.06.23. 13:15

Egy partra sodródott, fekete börőndre bukkant pár fiatal hétvégén az Egyesült Államokban. A kamaszok azt gondolták, pénz lehet benne, de amikor felnyitották, megdöbbentek a látványtól. 

Egy ártalmatlan videónak indult egy csapat tinédzser TikTokon megosztott felvétele, akik egy fekete bőröndöt találtak szombaton Seattle tengerpartján. A társaság egy olyan telefonos alkalmazást akart kipróbálni, amelynek segítségével felfedezhetik az adott helyet. De a legdurvább rémálmuk vált valóra, ugyanis

az applikáció egy emberi maradványokkal teli táskához vezette őket.

Olyan megrázó dolog történt velünk, ami örökre megváltoztatta az életemet. Találtunk egy fekete bőröndöt, azzal viccelődtünk, hogy talán pénz van benne"

- írta az egyik kamasz.

A felvételen látható, hogy az egyik lány egy bottal piszkálja meg a táskát, miközben a társai furcsa szagra panaszkodnak. A fiatal végül

kinyitotta a bőröndöt, amelyből egy bűzölgő, fekete szemeteszsák került elő. 

Amint kinyitotta, megcsapott minket az elviselhetetlen szag. Ezen a ponton már kezdtünk félni

- idézte fel a videót készítő lány a történteket.

A sokkos állapotban lévő fiatalok első dolga az volt, hogy hívták a rendőröket. A The Sun információi szerint a seattle-i nyomozókmég aznap este megerősítették, hogy a bőröndben emberi testrészek voltak és a közelben találtak még egy táskát, amely szintén holttestmaradványokat rejtett.

Ma délután bejelentést kaptunk egy gyanús bőröndről az Alki Avenue melletti tengerparton, ahol több, emberi maradványt tartalmazó táskát is találtunk. Az ügyben nyomozás indult – írták közleményükben a helyi rendőrök.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A vizsgálatok folytatódnak, a rendőrök próbálják azonosítani a bőröndben talált halottat - írta meg a Bors a TheSun cikkére hivatkozva.