Kedden egy férfi és barátnője szóváltásba keveredett egy idegennel New York egyik utcáján. Az idegen férfi konyhakést rántott, majd miután megvágta a nőt, annak barátjának a fejébe döfte a kést, majd elmenekült. A járókelők között komoly riadalmat keltett, hogy az erősen vérző áldozat perceken át sétált az utcán a mintegy 40 centis pengével a koponyájában - számoltak be a FoxNews hírportálon.

Rendőrségi beszámoló szerint az incidens kedden délelőtt történt New York Harlem negyedében, a Keleti utca és a Lexington sugárút sarkán, ahol a 36 éves férfit egy szóváltást követően fejen szúrta az ismeretlen támadó, aki elmenekült a helyszínről.

A járókelőket szó szerint sokkolta a látvány, ugyanis a férfi a történtek után "kissé zavarodottan", de még percekig járkált az emberek között. 

Először azt hittem, hogy valami horrorfilmforgatásba csöppentem. Aztán, amikor láttam, hogy rohannak felénk a rendőrök és a mentősök, csak akkor eszméltem rá, hogy ez véresen komoly helyzet -  nyilatkozta az egyik járókelő a hírcsatorna riporterének.

Az internetre fel is került egy videó arról, ahogy a férfi az utcán véres trikóban, a hatalmas konyhakéssel a fejében tántorog, miközben próbál kommunikálni a körülötte lévőkkel. A férfi először a kiérkező mentősöknek is próbált ellenálni. Nekik is percekbe telt, mire rá tudták venni, hogy szálljon be  a rohamkocsiba, hogy kórházba szállíthassák.

A videó megtekintését valóban csak erős idegzetű olvasóinkak ajánljuk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It’s going to be a crazy summer

Publisher / Marketing (@fresh20s) által megosztott bejegyzés,

 A New York-i kórház illetékese később arról számolt be, hogy a harlemi férfinak "hatalmas szerencséje" volt, mivel 

a hatalmas penge nem hatolt át a koponyáján.

Nem sokkal a kórházba szállítása után eltávolították a konyhakést a fejéből, majd pár öltéssel összevarták a sebét. A sebészorvos hozzátette, hogy az áldozat mindvégig eszméleténél volt, az állapota stabilnak mondható.