Harry herceg és Meghan hercegné új előadássorozatot indít

2020.06.25. 11:28

Harry herceg és felesége szerződést írt alá a New York-i székhelyű Harry Walker Ügynökséggel, amely olyan hírességeknek szervez előadásokat, mint Barack Obama és felesége, Bill és Hillary Clinton vagy Oprah Winfrey.

A Harry Walker Ügynökség előadásainak megtartása igen jövedelmező vállalkozás a hírességek számára, neves emberek akár hat számjegyű összeget is kereshetnek egy-egy előadással. 

Az Egyesült Államokba költözött sussexi hercegi párnak ez az első nagy lépése afelé, hogy pénzügyileg függetlenné váljon az után, hogy márciusban visszavonult a brit királyi család magas rangú tagjaiként ellátott hivatalos funkcióitól. Harry és Meghan egyéves fiúkkal, Archie-val jelenleg Los Angelesben élnek.

Harry herceg és Meghan hercegné a londoni Royal Albert Hallban 2020. március 7-énForrás: AFP/Simon Dawson

A sussexi hercegi pár előadásai a faji és nemek közti egyenlőségre, a környezetvédelemre, valamint a mentális egészség fontosságára fognak koncentrálni. Utóbbi egy igen fontos kérdés Harry herceg számára, aki többször beszélt a nyilvánosság előtt arról, miként próbált megbirkózni édesanyja, Diana hercegnő tragikus halálával. A házaspár együtt és külön-külön is fog előadásokat tartani.

Harry és Meghan áprilisban jelentette be, hogy Archewell néven nonprofit szervezetet hoz létre az Egyesült Államokban. Az Archewell a házaspár új brandje lesz, amely filmes és televíziós produkciókkal is foglalkozik majd, magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot.

Meghan a közelmúltban a Disney egy természetvédelmi dokumentumfilmjéhez adta hangját, Harry herceg Oprah Winfrey-vel készít dokumentumfilmet a mentális egészségről.