Donald Trump amerikai elnök lánya a magyar világmárka western ihletésű ,"Parx" fantázianevű midiruháját választotta a július 4-i ünnepi hétvégére, amit megörökített a személyes Instagram-oldalára feltöltött több családi fotón is.

A Függetlenség Napja, vagy egyszerűen csak "július negyedike" az Amerikai Egyesült Államok egyik, ha nem legnagyobb szövetségi ünnepe.Az amerikaiak ezen a napon ünneplik függetlenségi nyilatkozatuk 1776-os kihirdetését.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lots of love and memories as the sun sets on this 4th of July weekend! ❤️

Ivanka Trump (@ivankatrump) által megosztott bejegyzés,

Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, Nanushka, a magyar divatmárka meghódította a világsztárok szívét, hiszen olyan hírességek választották már Sándor Szandra ruháit, mint például Jennifer Lawrence, Kendall Jenner, Dua Lipa, Katy Perry, vagy a gyönyörű Hailey Bieber.

Kim Khardasian West Nanushkában

A film- és zeneipar ismert arcai mellett a nemzetközi divatipar ikonikus képviselői is felfigyeltek a hazai divatmárkára, így az elmúlt időszakban például Kim Kardashian West, az olasz divatdiktátor Chiara Ferragni és a szupermodell Bella Hadid is Nanushka ruhába bújt.

Bella Hadid is Nanushkát választotta
A tizenöt éve működő magyar divatmárka nemzetközi sikereiben vitathatatlan érdeme van a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelőnek, mely hatalmas lehetőséget látott a Nanushkában, ezért az általuk kezelt EXIM Növekedési Alap 2016 végén úgy döntött, hogy befektet a márkába. A Nanushka márka azóta 60-ról 350-re növelte a nemzetközi viszonteladói számát, és a 2016-os 335 millió forintos árbevétellel szemben 2018-ban már 2.6mrd Ft árbevételt és 300M Ft pozitív EBITDA-eredményt, míg 2019-ben 6,7 milliárd forint árbevételt ért el. A Nanushka a Financial Times leggyorsabban növekvő európai vállalatok ezres listájának 406. helyén áll.
Chiara Ferragni Nanushkában