Ungváron egy férfi lenyelt egy villát, megműtötték, de az állapota súlyos

2020.07.10. 15:57

Kárpátalján egy férfi lenyelt egy villát, de csak három hónappal később fordult orvoshoz, amikor már komoly egészségügyi gondjai voltak. Az ungvári kórházban megoperálták, jelenleg súlyos állapotban fekszik az intenzív osztályon - számoltak be a megdöbbentő esetről a Kárpátinfo.net-en, ahol azt is megírták, hogy három hete egy nagyszőlősi férfiból egy lakatot kellett kioperálni.

A fém evőeszközt lenyelő férfin Kárpátalján, az Ungvári Városi Kórházban szerdán sürgősségi műtétet hajtottak végre, jelenleg súlyos állapotban van.

Illusztráció.Forrás: Thinkstock

A beteg férfi körülbelül 3-4 hónapja nyelte le az evőeszközt. A fém villa lenyelése nem az éles, hanem a tompa oldalával történhetett - nyilatkozta a Suspilne Zakarpattya hírportál tudósítójának Iván Kurah főorvos, aki hozzátette: 

a villa felsértette a páciens gyomrának nyálkahártyáját,

ezért az elmúlt 3-4 napban erősen görcsölt, nagyon éles fájdalmai voltak.

A kollégáim kénytelenek voltak azonnal megműteni őt. Kiemelték a villát, és összevarrták a gyomorfalát. Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy a férfinak komoly mentális zavarai vannak - magyarázta a főorvos, aki szerint ez már nem az első eset.

Három héttel ezelőtt Nagyszőlősön egy másik férfiből egy lakatot kellett kioperálni. A döbbenetes felvételeket ide kattintva nézheti meg.