Meztelenül járkálnak az utcán a migránsok Olaszországban – videó

2020.07.16. 18:16

Videófelvételek készültek arról, ahogyan fiatal afrikai férfiak anyaszült meztelenül sétálnak, táncolnak az utcán Olaszország migráció sújtotta városaiban. Az európai viselkedési kultúra teljes semmibe vétele a Liga vezetőjét, Matteo Salvinit is feldühítette - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A közösségi médiában megjelent videón az látható, hogy egy fiatal fekete – vélhetően migráns – férfi anyaszült meztelenül sétál, táncol a nyílt utcán a szicíliai Cassibile városában, a békés járókelők és autósok között. Hasonló eset történt kedden a Rómához közeli Tarquinia kisvárosban is. A gyalogosok és az autóvezetők megpróbálták feltartóztatni a férfiakat, mindhiába.

Végül az olasz csendőrség, a carabinieri beavatkozására volt szükség, akik visszavitték a közszemérmet sértő embereket a migránsszállásra, számolt be az olasz Libero Quotidiano honlapja.

A helyi lakosok mellett Matteo Salvini, a bevándorlásellenes Liga vezetője is felháborodott ezen az európai viselkedési kultúrát semmibe vevő viselkedésen. Minden a legnagyobb rendben van– írta szarkasztikusan a közösségi médiában Salvini. A Facebook-oldalán posztolt videó végén pedig azElég volt a tiszteletlenségből, tűnjetek el!- felirat olvasható.