Sokkoló felvételeket tett közzé egy 19 éves lány az Instagramon, és a tizenévesek körében népszerű  TikTok videómegosztón: tisztán látható volt rajtuk, amit kutyákat-macskákat kínoz, nyúz, fejez le, és csonkít meg. A lány a rendőrök előtt azzal védekezett, hogy tulajdonképpen imádja az állatokat, de van egy rossz oldala is, amely időnként arra kényszeríti, hogy kínozza őket.

Miután a hátborzongató videókat egyre többen jelentették, már az FBI is nyomozni kezdett, végül az indianai Kokomo városban találták meg az elkövetőt, aki egy tizenéves lány volt.

A lány először úgy tett, mint akinek az egészhez semmi köze nem lenne, majd azt állította, hogy valóban nyúzott meg, és fejezett le állatokat, de azok már eleve halottak voltak, nem ő ölte meg őket.

Később azzal védekezett, hogy

két személyisége van: az egyik kifejezetten állatbarát, aki imádja a macskákat és a kutyákat, ám van egy rossz oldala is, aki előszeretettel kínozza őket.

Az anyjával egy háztartásban élő lány lakásában házkutatást tartottak a rendőrök, és sokkoló felfedezést tettek:

a mélyhűtőben több megcsonkított állattetemet is találtak, többek közt egy lefejezett, levágott lábú kutyát, illetve két macskát.

A lány emellett állítólag néhány órával az után, egy ismerősétől megvett egy vemhes sziámimacskát, bejelentette az Instagram-oldalán hogy egy másik macskával együtt hamarosan hamarosan megöli azokat. A neve a közösségi oldalon az volt, hogy "Serial_Dog_Killer_Dude", tehát még az interneten is nyíltan felvállalta, hogy ő egy "kutya-sorozatgyilkos", miközben máskor azt állította magáról, hogy állatbarát.

A rendőrök végül három kutyát, 12 macskát és több gyíkot mentettek ki a lakásból, melyeket menhelyekre vittek. A lányt kedden tartóztatták le - írja meg a Bors a CrimeOnline cikkére hivatkozva.