Egy videóban összegyűjtötték Joe Biden, demokrata elnökjelölt legijesztőbb pillanatait. A felvételek alapján, Barack Obama egykori alelnökén egyre inkább eluralkodik a demencia, ezért hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb dolgokat produkál a nyilvánosság előtt – közölte a hirado.hu.

Szinte biztosan Joe Bident, Barack Obama korábbi alelnökét választja majd meg jelöltjének a Demokrata Konvenció a 2020-as elnökválasztásra.

Joe BidenForrás: AFP//Jim Watson

Egy videóban most Joe Biden legfurcsább nyilvános szerepléseit gyűjtötték össze. A leendő demokrata elnökjelölt szellemi frissességének kérdése rendszeresen foglalkoztatja az amerikai politikai kommentátorokat és komoly kérdéseket vet fel az elnöki tisztségre való alkalmassága kapcsán.Joe Biden különös viselkedése olykor átlépi nemcsak a saját pártja által folyamatosan hangoztatott politikai korrektség, hanem a nyilvános emberi érintkezés alapvető szabályait is, például amikor Hillary Clintont kínosan sokáig ölelgette egy repülőtéri találkozásukkor.

Ugyanígy reflektorfénybe került a Donald Trump által csak „Sleepy Joe"-nak (Álmos Joe-nak) nevezett, egykori alelnök viselkedése egy szenátori eskütételkor, amely során egy párttársa lányának haját simogatja és a fülébe sugdos. Egyre nyilvánvalóbb tehát, hogy Biden a demencia jeleit mutatja.