Hatalmas vödörben mentette kiskutyáit egy mexikói házaspár az árvíz elől - videó

2020.07.30. 12:54

A közösségi médiában is megjelent az a felvétel, ahol az látszik, hogy a bokáig érő vízben egy hatalmas vödörben menti kiskutyáit egy mexikói házaspár a Hanna hurrikán okozta árvíz után. A párnak mindene odalett a pusztítás következtében, mely Texas déli és Mexikó északi részét érintette.

Betty Vaquera Escandon az amerikai-mexikói határ menti Reynosa városában elmondta, hogy a víz elöntötte otthonukat, de legalább a kiskutyákat sikerült kimenteniük. 

A hurrikán következtében legalább négyen meghaltak, hat ember eltűnt. A mentések kedden folytatódtak Jalisco megyében, ahol a megyei polgári védelem arról tájékoztatott, hogy két ember teherautójával beragadt a Bolaños folyóba San Martín de Bolaños településen, melyről szintén közzétettek egy felvételt.

A hatóságok arra figyelmeztetnek, hogy az esőzések nem értek véget, a következő napokban újabb árvizekre lehet számítani a régióban. Szerdán több ezer háztartás és üzlet maradt áram nélkül Dél-Texasban az áramkimaradásokat nyomon követő poweroutage.us oldal szerint - írja a Fox News.