Továbbra sem hajlandó beszélni az a német pedofil, aki a gyanú szerint 13 éve megölte Portugáliában  a négyéves brit kislányt, Madeleine McCann-t. A többszörösen elítélt férfiról azonban közben újabb szörnyűségek derülnek ki, miszerint kislányok előtt simogatta magát. Az is kiderült, hogy korábban börtönben volt kábítószerkereskedelemért, szexuális erőszakért, és kislányok elleni erőszakos bűncselekményért is. 

Újabb megdöbbentő hír terjedt el Madeleine McCann feltételezett gyilkosáról, Christian B-ról. A férfi állítólag egy barátjának büszkélkedett azzal, hogy Portugáliában, egy szállodában az egyik szoba előtt meztelenre vetkőzött, és kielégítette magát, miközben tudta, hogy a szobában tinédzser lányok alszanak. Amikor az egyik lány felébredt, és ott találta őt, meztelenül a küszöbön, kis híján sokkot kapott, és azonnal hívta a társait. A férfi ekkor elmenekült a szállodából

 - írta meg a TheSun.

Forrás: AFP/Vasco Celio

Madeleine eltűnése ügyében továbbra is folyik a nyomozás. Friedrich Fulscher, Christian B. ügyvédje elmondta, a férfi továbbra sem hajlandó együttműködni a rendőrökkel, nem árul el nekik semmit, a feltett kérdésekre kitérő válaszokat ad.

Előbb jön el az a pillanat, hogy szentelt vizet iszunk a pokolban, mint hogy a védencem bármit is eláruljon a rendőröknek és az ügyészségnek a kislány eltűnéséről"

- mondta az ügyvéd.

Forrás: Getty Images

A német ügyészek közölték, hogy a nyomozás még korántsem ért véget, ugyanis sok az olyan részletinformáció, amelyeket még nem elemeztek, illetve további felülvizsgálatot igényelnek.

Az ügyészek elmondták, hogy a nyomozáshoz a londoni Metropolitan rendőrség, és a portugáliai rendőrök is csatlakoztak, és folyamatosan, egyre gyorsabban haladnak.

A brit rendőrök már több, eddig ismeretlen információval is rendelkeznek, de egyelőre nem tették azokat közzé. Talán már mindent tudnak az ügyről, de még a McCann családot sem avatták be a legapróbb részletekbe, ugyanis mindez további, alapos felülvizsgálást igényel"

- mondta az ügyész.

Madeleine McCannForrás: Origo

Ahogyan korábban megírtuk, a Madeleine McCann ügyében nyomozó rendőrök egy titkos pincét találtak, amelyhez korábban egy faépület is tartozott Németországban. A házban a kislány feltételezett gyilkosa, Christian B. lakott, hónapokkal azelőtt, hogy Maddie eltűnt.

A rendőrök két napon keresztül távolították el az építési törmeléket, hogy át tudják vizsgálni a veteményeskertet, holttestek után kutatva, melyhez kutyákat és műszereket is használtak.

Hannoverben, egy telket vizsgálnak a rendőrökForrás: --

A férfi egykori szomszédja, a 73 éves Wolfgang Kossack elmondta, most döbbent rá, hogy 2007-ben valóban ott élt a férfi, ám ahogy elment, rá egy évvel a házat lebontották.

Forrás: AFP/Francisco Leong

A vizsgálat június elején felgyorsult az új gyanúsított személyének azonosításával.

A 43 éves Christian B. többszörösen visszaeső német pedofil, akit Portugáliában már elítéltek nemi erőszakért, és jelenleg Németországban tartják fogva.

Az ügyészség közölte, hogy "konkrét tényekről van bizonyítéka azzal kapcsolatban, hogy a kislány meghalt, de nem áll a rendelkezésére orvosszakértői bizonyíték", egészen pontosan a holttest. A férfit jelenleg egy másik ügy miatt az észak-németországi Kielben tartják fogva.

Madeleine McCann a dél-portugáliai Praia da Luz, főleg britek által látogatott Ocean Club nevű üdülőközpontjában tűnt el 2007 májusában, néhány nappal negyedik születésnapja előtt.A szőke kislány - két kisebb testvérével - a család földszinti szállodai szobájában aludt, miközben szülei az üdülő szabadtéri éttermében, barátaikkal vacsoráztak.