Döbbenetes videót tett közzé a közösségi oldalán a North Brunswicki rendőrség arról, ahogy egy autós nagy sebességgel becsapódik egy benzinkútba. Az ütközés után két töltőállomás kigyulladt.

Egy benzinkútba csapódott egy autó és letarolt két töltőállomást a New Jersey-ben található North Brunswick közelében helyi idő szerint kedden reggel. Az ütközést követően a két állomás kigyulladt, a balesetben azonban szerencsére senki nem sérült meg - számol be az esetről a Fox News a helyi rendőrség Facebook-bejegyzése alapján. 

Későn reagálhatott a sofőr

 Az ütközésről a rendőrség egy felvételt is közzétett a közösségi oldalán.

Ezen látható, hogy a kutat előbb elhagyja egy szürke autó, majd néhány másodperc múlva az útról egy másik jármű be akar kanyarodni ide. A mögötte nagy sebeséggel haladó piros autó sofőrje azonban vélhetően későn reagál a helyzetre, így belecsapódik két töltőállomásba, amelyek ezt követően lángra kapnak. 

A rendőrség bejegyzésében azt írta, szerencsére a balesetben senki nem sérült meg, és felhívták az autósok figyelmét, hogy körültekintően közlekedjenek a következő napokban. További részleteket nem közöltek az esetről.

Rendkívüli állapotot hirdettek

New Jersey-ben kedden délután öt órától hirdettek ki rendkívüli állapotot az államra lecsapó Isaias névre keresztelt trópusi vihar miatt. Phil Murphy kormányzó korábban azt írta a Twitteren, hogy a vihar miatt csak akkor kelljenek útra, ez feltétlenül szükséges, és a szokásosnál lasabban vezessenek, több időt hagyva az útra.