A lakásba felszerelt biztonsági kamera rögzítette, ahogyan a dada bántalmazza a fiatal pár mindössze hatnapos kisfiát, és úgy dobálja, mint egy játékot. Az anya az interneten tette közzé a felvételt, ami eljutott a rendőrökhöz is.

A 26 éves apa, Mr. Tian szó szerint sokkot kapott, ahogy végignézte telefonján a saját házukban készült kamerafelvételt, amelyet a felesége küldött neki.

A videón tisztán látható volt, ahogyan az általuk házvezetőnőként és bébiszitterként alkalmazott, ötvenéves Ms. Wang pofozgatta, ütlegelte és dobálta az újszülöttet.

Ezután az összes kamerafelvételt megnézték, amelyekből kiderült,
nem ez volt az első eset, hogy a nő bántalmazta a néhány napos kisfiukat.

Az anya ekkor elküldte a felvételeket a dadáról egy WeChat nevű oldalra, amelyet ismert, és befolyásos kínai bloggerek látogatnak, majd tanácsot próbált kérni tőlük.

Az első videón látható volt, amint a nő durva mozdulatokkal teszi tisztába, és öltözteti fel az újszülöttet.

Egy július 31-én készült felvételen pedig durván belöki az ágyába, majd még aznap meg is üti a síró gyereket.

A harmadik, augusztus 1-én készült videón pedig türelmetlenül, idegesen próbálja elaltatni a babát.

A videó hétfőre vírusként terjedt el az interneten, és a rendőrökhöz is eljutott,akik nyomozást indítottak az ügyben.

Az anya a rendőröknek is megerősítette azt, amit a videón látott. Elmondta, többször is látta, hogy a nő erősen ütötte a gyerek kezét-lábát, és fenekét. Hozzátette, a mobiltelefonja alkalmazásán keresztül figyelte az otthoni kamerát szombaton este 6-kor, hogy mi történik a kisfiával a távolléte alatt.

Férje aznap összeveszett a dadával. Másnap a bátyjával együtt felkeresték őt, hogy számonkérjék a történtek miatt, és megmondják neki, egyáltalán nem elégedettek a munkájával.

Ez durva vitához vezetett, ami addig fajult, hogy még a rendőrök is a helyszínre érkeztek, akik azt látták, hogy
Ms. Wang megpróbál elhajtani az autójával, a feldühödött férfi pedig szerszámokkal törte össze a kocsit,ami miatt a benne ülő nő megsérült, és kórházba kellett vinni.

A rendőrök folytatják a nyomozást az ügyben - írja a Mirror.