Letartóztattak egy Tennessee-i férfit, aki megpróbálta elütni a rendőröket, miután azok tetten érték, hogy vezetés közben drogozott. Mint kiderült, a férfit korábban már többször is elítélték más ügyek miatt.

A 31 éves Richard Steven Braden ellen korábban már három, fegyverrel elkövetett gyilkosság, és egyéb bűncselekmények miatt is vádat emeltek.

A napokban a rendőrök tetten érték, amint szabálytalanul vezetett Nashville-ben, ezenkívül aznap már lopott is, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől.

Amimkor a rendőrök Braden felé közelítettek, észrevették, hogy a férfi egy üvegpipát tart a kezében, fehér, kristályos anyaggal, valószínűleg crack kokainnal. A férfi ekkor rágyújtott a pipára, és közölte a rendőrökkel:

Ha ezt az egészet elszívom, akkor sem vádolhatnak meg"

Ezután megpróbált elhajtani a helyszínről. Közben megpróbálta elgázolni a rendőröket, végül azonban csak a autójuknak ütközött neki.

A rendőrök üldözőbe vették a férfit, akit végül sikerült elfogniuk, majd még aznap letartóztatták. Egy Nashville-hez közeli börtönben tartják fogva, ahonnnan 120 ezer dollár óvadékért cserébe szabadulhat.