Egy nagymegyeri társasházban dühöngve fenyegetőzött egy helyi férfi, az egyik ott élő állapotos nőre is rátámadott. A lakók azonnal kihívták rá a szlovák rendőrséget. Végül két rendőrnő szállt vele szembe, majd teperte le a földre az őrjöngő férfit - számolt be a történtekről a Paraméter.sk felvidéki hírportál.

A Paraméternek az esetről Martina Kredatusová, a nagyszombati kerületi rendőrszóvivő számolt be, aki szerint csütörtök este a 41 éves férfi először dörömbölt a sértettek lakásának ajtaján, majd miután kinyitották neki, berúgta azt, majd azonnal fenyegetően lépett fel.

A nagymegyeri férfi több lakás ajtaját is berúgta, és bántalmazta az ott lakókatForrás: Polícia SR/ Nagyszombati Rendőrkapitányság

Az ott lakó egyik nőre is rátámadt az illető. A terhesség utolsó hónapjaiban lévő hölgyre szintén rárúgta az bejárati ajtót, miközben az a földre zuhant, és megütötte magát. Sikerült azonban megragadnia néhány parfümös üveget, amit hozzávágott a támadóhoz, mire az kirohant a lépcsőházba, és onnan ordibált tovább, az összes lakó megölésével fenyegetőzött - nyilatkozta Kredatusová, aki hozzátette: egyelőre a rendőrség számára nem ismert, hogy mi borította ki ennyire a támadót, az viszont tény, hogy egy állapotos nő is megsérült.

A dühöngő férfit két szlovák rendőrnő ártalmatlanította a lépcsőházbanForrás:Polícia SR/ Nagyszombati Rendőrkapitányság

Rövid időn belül kiértek a helyszínre a nagymegyeri rendőrőrs munkatársai, és két rendőr kolléganőnek sikerült ártalmatlanítania az örjöngő férfit. Azóta az elkövetőt őrizetbe vették, majd bírói jóváhagyással vizsgálati fogságba helyezték, többszöri magánlaksértéssel, és életveszélyes fenyegetés vádjával gyanúsították meg - tette hozzá a rendőrségi szóvivő, aki elmondta azt is, hogy amennyiben bűnösnek találják, háromtól nyolc évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik Szlovákiában, mivel a bűntényt védett személyen, állapotos nőn követte el.