Erőszakos barátjától gyilkosa karjaiba menekült egy magyar nő Londonban

Vágólapra másolva!
Hosszú, szenvedésekkel teli évek után a kétgyerekes, Londonban élő magyar anyuka úgy érezte, végre megtalálta a boldogságot új párja mellett. Azonban nagyot tévedett: míg exe csak rosszul bánt vele, új barátja meg is gyilkolta a fiatal nőt. Tavaly tavasszal egy londoni lakás mélyhűtőjében találtak rá a holttestére.
Vágólapra másolva!

A harmincnégy éves Sz. Henriett ögyilkosság által próbált megszabadulni mérgező kapcsolatától: egy nap

megunta volt párja bántalmazását és állandó őrjöngését, és leugrott egy ötödik emeleti lakás erkélyéről.

A nő azonban csodák csodájára

túlélte a zuhanást, kórházba szállították, ahol megismerkedett új barátjával, Zahid Younissal.

A közös lábadozás alatt egymásra találtak, Henriett értékelte a férfi kedvességét és figyelmességét, és teljes mértékben megbízott benne.

Azonban álmában sem gondolta volna, hogy új barátja gyengédsége csupán álca, és ez a férfi még a volt párjánál is kegyetlenebb.

Ugyanis az első, gondtalan pár hét után visszatért a régi rettegés a nő életébe. Exéhez hasonlóan új párja is

ütni-verni kezdte, és rendszeresen megalázta, majd egy nap úgy megverte, hogy Heni belehalt a súlyos sérüléseibe. Ezután a férfi egyszerűen berakta a nő holttestét a mélyhűtőbe,

röviddel ezután pedig új párját, a szintén többgyermekes M. J. Mustafát is megölte, majd az ő holttestét is mellé helyezte - írja a Bors a DailyMail-re hivatkozva.

A mélyhűtőt ezután gondosan elrejtette, és csak azután bukott le, hogy több áramkimaradás is volt a házban, a fagyasztóból pedig orrfacsaró bűz szivárgott ki. A szomszédok emiatt kihívták a rendőröket.

– mondta a rendőröknek.

Henriett barátait és rokonait sokkolta a hír, amikor megtudták, mi történt a nővel. Többen is aggódtak érte, amikor kiment külföldre, mert

tudták róla, hogy vonzza az agresszív férfiakat.

– mondták a gyászoló barátok.

Ahogyan korábban megírtuk, közel egy évet kellett várni arra, hogy megtalálják a fiatal nő gyilkosát. A rendőrök már ekkor feltételezték, hogy nemcsak őt ölte meg. 2019 tavaszán végül a 38 éves Mihrican Mustafa holttestével együtt került elő egy londoni lakás mélyhűtőjéből.

A két nőt már évek óta eltűntként keresték, de hosszú ideig még a rendőrök is hiába dolgoztak nagy erővel az ügyön. Végül egy fagyasztóban akadtak rájuk,

egybefagyva, ruhában voltak a rekeszben, már évek óta.

A boncmesterek először esélytelennek vélték az azonosításukat,

eleinte azt sem lehetett tudni, felnőtt holttestekről van-e szó, és hogy van-e köze egymáshoz a két holttestnek.