Holtan találtak rá egy fiatal, kétgyerekes anyára a mexikói határnál. A 23 éves, texasi Lizbeth Flores anyja, María Rubio elmondta, hogy lánya augusztus 9-én a határmenti Matamoros településre indult a barátjához, és azt ígérte, még aznap hazatér Brownsville-be. Mivel a nő nem jelentkezett, az édesanyja hívta a rendőrséget.

A rendőrök a bejelentést követő napon, múlt héten pénteken bukkantak rá a nő holttestére, súlyos sérüléseket találtak rajt. A jelek szerint gyilkosa az összes fogát kiverte, és kegyetlenül megkínozta.

A gyilkosság helyszínen egy vérrel borított, nagy kődarabot is találtak,

feltehetően azzal törték be a fejét. A halottkém jelentésében azt írta, hogy Floresnek

nem csak a fogait ütötték ki, de félig meg is skalpolták, és a testén mindenhol több, súlyos zúzódásos sérülést talált.

Lizbeth anyját sokkolta a hír, hogy a lánya nincs többé, de számára az is érthetetlen, hogy milyen kínok között halt meg.

Egy gyereket elveszíteni olyan, mintha kitépnék a szíved. Az, amit át kellett élnie, engem is mélységes fájdalommal és szomorúsággal tölt el. Nem értem, hogy bánhattak így vele

- mondta a gyászoló anya, aki még nem tudta hazaszállíttatni lánya holttestét az Egyesült Államokba.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

A rendőrök keresik a választ arra, miért kellett ilyen körülmények között meghalnia a fiatal nőnek. Az ügyben egyelőre senki sem gyanúsítattak meg és nem is tartóztattak le. Mivel az FBI is vizsgálatot indított,elképzelhető, hogy a nő egy drogdíler-banda, vagy emberrablók áldozata lett - írte meg a Mirror.