Holtan találtak egy terhes nőt a Brazília déli részén lévő Canelinha államban. Mint kiderült, legjobb barátnője vágta ki a méhéből a gyerekét, mert féltékény volt, neki ugyanis nem lehet sajátja.

A 24 éves Falvia Godinho Mafra 36 hetes terhes volt, amikor iskolai barátnője és annak párja elcsalta őt magához azzal az ürüggyel, hogy babaváró bulit szerveztek neki. Amikor megérkeztek, a megígért kellemes meglepetés helyett rátámadtak a fiatal nőre.

Téglával verték agyon, majd késsel kivágták belőle a gyereket. A rendőrök szerint elképzelhető, hogy a nő még élt, amikor felvágták a méhét.

Arra gyanakodnak, hogy nemcsak a téglacsapások, hanem a mély vágás is okozhatta a nő halálát.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A gyilkos nő bevallotta, hogy féltékeny volt rá. Nem tudta elviselni, hogy barátnője gyereket vár, neki ugyanis egy évvel az eset előtt volt egy vetélése. Elhatározta, hogy ha természetes úton nem lehet, másképp szerez magának gyereket, akár lopás vagy gyilkosság árán.

A holttestre a fiatal nő édesanyja és férje talált rá. A gyereket pedig egy kórházban találták meg. A baba antibiotikumot és fájdalomcsillapítókat kapott. Az orvosok szerint túl van az életveszélyen, egészségi állapota jó, és talán megússza maradandó károsodás nélkül születése körülményeit - írja a DailyMail.