Három biztonsági őrt és négy rendőrt is bántalmazott egy 22 éves konstancai nő még szeptember közepén. Az ügy egy bárban kezdődött, ahol a nő összetűzésbe került egy másik vendéggel, aki meghúzta haját.

30 napig őrízetbe helyezett a konstancai bíróság egy 22 éves nőt, akit az ügyészség négy rendbeli testi sértéssel vádolt - írja a transindex.ro. A fiatal nő összesen kilenc embert bántalmazott - köztük négy rendőrt és három biztonsági őrt - egy konstancai szórakozóhelyen szeptember 11-én éjszaka. 

A cikk szerint a fiatal nő egy bárban összetűzésbe került egy másik vendéggel, aki meghúzta a haját. A nő ezért ököllel és lábbal ütötte meg, majd egy eldobott üveggel eltalált egy másik személyt is. Ekkor érkezett három biztonsági őt a helyszínre, de a nő őket is bántalmazta, ahogy a cikk fogalmaz: megharapta és érzékeny helyen rúgta meg őket.

A konfliktus rendezésére három rendőr érkezett, közülük az egyiket szintén bántalmazta, miközben megpróbálták megbilincselni. Az observatornews.ro felvételei alapján meg is fenyegette a rendőröket, mondván meg foják bánni a tettüket, mert az édesanyja ügyész.

A nő ámokfutása azonban itt még nem ért véget: a helyi kapitányságon még két helyi rendőrt és egy belügyi alkalmazottat is bántalmazott, majd mikor hordágyra akarták helyezni megütött még egy rendőrt.

A transindex.ro sajtóforrások alapján azt írja, hogy a nő alkohol mellett tiltott anyagok hatása alatt is állt.