Kilenc embert, köztük egy rendőrt is megütött, rugdosott egy 22 éves konstancai nő

bilincs nő letartóztatás
Vágólapra másolva!
Három biztonsági őrt és négy rendőrt is bántalmazott egy 22 éves konstancai nő még szeptember közepén. Az ügy egy bárban kezdődött, ahol a nő összetűzésbe került egy másik vendéggel, aki meghúzta haját.
Vágólapra másolva!

30 napig őrízetbe helyezett a konstancai bíróság egy 22 éves nőt, akit az ügyészség négy rendbeli testi sértéssel vádolt - írja a transindex.ro. A fiatal nő összesen kilenc embert bántalmazott - köztük négy rendőrt és három biztonsági őrt - egy konstancai szórakozóhelyen szeptember 11-én éjszaka.

A cikk szerint a fiatal nő egy bárban összetűzésbe került egy másik vendéggel, aki meghúzta a haját. A nő ezért ököllel és lábbal ütötte meg, majd egy eldobott üveggel eltalált egy másik személyt is. Ekkor érkezett három biztonsági őt a helyszínre, de a nő őket is bántalmazta, ahogy a cikk fogalmaz:

A konfliktus rendezésére három rendőr érkezett, közülük az egyiket szintén bántalmazta, miközben megpróbálták megbilincselni. Az observatornews.ro felvételei alapján meg is fenyegette a rendőröket, mondván meg foják bánni a tettüket, mert az édesanyja ügyész.

A nő ámokfutása azonban itt még nem ért véget: a helyi kapitányságon még két helyi rendőrt és egy belügyi alkalmazottat is bántalmazott, majd mikor hordágyra akarták helyezni megütött még egy rendőrt.

A transindex.ro sajtóforrások alapján azt írja, hogy a nő alkohol mellett tiltott anyagok hatása alatt is állt.