Mentőhelikopter vitte el a kislányt, akit arcon harapott egy kutya

Vágólapra másolva!
A halálra rémült kislányt azután harapta meg a németjuhász, hogy a kutyát sétáltató férfit megkérdezte, megsimogathatja-e - írta Mirror.
Vágólapra másolva!

A 11 éves Nevaeh Mills egy délután a barátaival játszott az angliai Denton közepén található Victoria Parkban, amikor egyszer csak vérborított ruhával és vérző arccal futott oda édesanyjához.

Kiderült, hogy a közelben lévő boltot védő kutya volt az, és nem a tulajdonos sétáltatta a kutyát, hanem egy neki dolgozó fiatalember – számolt be a történtekről Nevaeh anyja, Charlotte.

Később kiderült, hogy Nevaeh először udvariasan megkérdezte, megsimogathatja-e az állatot, amire a kutyát sétáltató férfi igennel felelt és rászólt a kutyára is, hogy legyen jó. Viszont

mikor a lány a közelíteni kezdett az állathoz az teljesen váratlanul nekiugrott és megharapta az arcát.

Ezt követően nem sokkal egy mentőhelikopter érkezett a Nevaeh-hez, ami azonnal kórházba szállította, ahol az arcán keletkezett sebeket elláták.

A területen hatáskörrel rendelkező nagy-manchesteri rendőrség szóvivője elmondta, hogy a nyomozóik megállapították, hogy egy 11 éves lány arcsérülést szenvedett miután megsimogatott egy pórázra kötött kutyát, a vizsgálatuk azonban még nem zárult le.