Egyedülálló otthont kínálnak eladásra dél-floridai Lake Worth-ban, amelyben a falak és a mennyezet is sörös dobozokkal van dekorálva.

A két hálószobás, két fürdőszobás, 815 négyzetméteres alapterületű háznak az a különlegessége, hogy a padlótól a mennyezetig, sőt a mennyezet is Budweiser sörösdobozokkal van díszítveírja a Fox News.

Kearney & Associates Realty ingatlanügynökség a közösségi oldalán számos fotót közzétett a nem mindennapi otthonról, amely új gazdát keres, 100 ezer dollárért. A lakás eddigi tulajdonosa, Veteran Michael, az amerikai haditengerészet veteránja ugyanis a közelmúltban meghalt, ő volt az, aki megtervezte a különleges dizájnt. A férfinek 16 évébe tellett mire elegendő sört ivott meg ahhoz, hogy a terve megvalósulhasson.

A leendő vevők becserkészése érdekében a Budweiser felajánlotta, hogy a nem mindennapi társasház új tulajdonosának felajánlja, hogy megtölti a hűtőszekrényét sörökkel, természetesen ingyen. Ennek a feltétele csupán annyi, hogy az új tulaj vállalja: nem alakítja át a háza úgy, hogy eltűnjenek belőle a sörösdobozok.

A Fox szerint már van egy potenciális vevő, de ő még nem jelezte, hogy élne a Budweiser különleges ajánlatával.

A sajtó mindenesetre már „Budweiser-házként"emlegeti a floridai Lake Worth-ban található otthont.