Heves esőzéssel csapott le a Beta-hurrikán Houstonra

Houston, 2020. szeptember 22.
Vízben rekedt autójához megy egy férfi a Béta trópusi vihar elvonulása után Houston egyik elöntött utcáján 2020. szeptember 22-én. Ebben az évben a Béta a kilencedik névvel ellátott vihar, amely a szárazföldi Amerikára lecsap
Houston, 2020. szeptember 22. Vízben rekedt autójához megy egy férfi a Béta trópusi vihar elvonulása után Houston egyik elöntött utcáján 2020. szeptember 22-én. Ebben az évben a Béta a kilencedik névvel ellátott vihar, amely a szárazföldi Amerikára lecsap. MTI/AP/Houston Chronicle/Godofredo A. Vásquez
Vágólapra másolva!
Heves esőzéssel, villámárvizekkel csapott le a Beta trópusi vihar Houstonra, ahol leállt többek között a metróközlekedés is. A vihar lassan mozog New Orleans felé.
Vágólapra másolva!

Heves esőzéseket és villámáradásokat okozott a Beta névre keresztelt trópusi vihar Houstonban - írja az ABC News.

A város útjain több helyen akár 30 centiméternyi víz állt, a helyi tűzoltóknak mintegy 100 épületből kellett kiszivattyúzniuk a vizet.

A cikk szerint

ideiglenesen felfüggesztették a metróközlekedést is városban.

A Harris megyei seriff arra kérte a lakosságot, hogy aki teheti, maradjon otthon, és kerülje el az utakat.

Az előrejelzések szerint a Beta nagyon lassan mozog északkelet felé. Bár a vihar gyengül, jelentős csapadékot hozhat a következő napokban is, emiatt további villámáradásokra figyelmeztetnek a texasi Viktóriában, illetve a louisiana-i Lake Charles-ban és New Orleans-ban.