Csontra harapott a csirkefalatban, beperelte a gyorsétteremláncot

Brands EUROPE EUROPEAN LOGO BOARD people peoples MAN brand fast FOOD fastfood fast-food MCDONALD'S mcdonalds mcdonald mc donald's mc donalds mc donald ADVERTISING brands logos american SKY CLOUD cloud-sky evening
McDonald's logo is seen on the restaurant in Krakow, Poland on October 15, 2019. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Egy férfi beperelte a McDonald's-ot mert egy csirkefalatban csontra harapott, amitől megrepedt a foga. Ha nyer, a pénzt jótékony célra akarja felajánlani.
Vágólapra másolva!

Beperelte a McDonal's-ot egy floridai férfi, mert ráharapott egy csontdarabra egy McNuggets-ben, amitől megrepedt a foga - írja a Fox News.

Alexei Stolfat

1,1 millió dollárt követel, és azt akarja elérni, hogy a gyorsétteremlánc az összes ilyen termékét hívja vissza.

A férfi 1,1 millió dollárt követel a gyorsétteremlánctól Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

A férfi egy alkalmazáson keresztül rendelt egy West Palm Beach-i étteremből. Stolfat azt mondta, hogy miközben megette a csirkefalatojkat erős fájdalmat érzett a szájában, és ezután még három napig fájt a feje.

Mikor elment a fogorvoshoz, az megállapította, hogy

két helyen is megrepedt a foga,

amit csak műtéttel tudnak helyrehozni.

A McDonald's szóvivője annyit mondott az esettel kapcsolatban, hogy a biztonságos és jóminőségű ételek gyártása elsődleges fontosságú számukra, de mivel az ügy folyamatban van, egyelőre nem akar többet mondani róla.

Alexei Stolfat magát képviseli majd a bíróságon. Ha sikerrel jár, akkor az 1 millió dollárt jótékony célra fog felajánlani.