Az ügyészség állítja: tárgyi bizonyítékuk van arra, hogy Madeleine McCann halott

Madeleine McCann
Vágólapra másolva!
A 2007 májusában eltűnt Madeleine McCann ügyében közölte az ügyben vizsgálatot folytató ügyészség, hogy nincs szükségük a kislány holtesttére ahhoz, vádat emeljenek a 43 éves pedofil és erőszaktevő Christian Brueckner ellen, ugyanis tárgyi bizonyítékaik vannak. 
Vágólapra másolva!

A gyanúsított Németországban van börtönben és még nem vádolták meg a kislány eltűnésével kapcsolatban, aki a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából tűnt el még 2007 májusában. A német férfi is ott volt azon az üdülőhelyen, és fél órát beszélt valakivel telefonon a lány eltűnésekor, de ezt a vonalat a rendőrség nem tudta felderíteni.

Madeleine McCann

Hans Christian Wolters ügyész szerint meg kell győzni a hatóságokat arról, hogy a lány már nem él, így bíróság elé lehet állítani a német férfit. Az ügyész szerint tárgyi bizonyítékaik vannak arról, hogy Madeleine McCann már nem él - írja a The Sun.

A gyanúsított egyébként egy brit ügyvédi irodát bízott meg azzal, hogy segítsenek neki bizonyítani ártatlanságát, de nem lehet tudni, hogy ki fogja fizetni a számlát, a férfinek ugyanis nincs jövedelemforrása.