Gyilkosság vádjával tartóztattak le egy 30 éves férfit az Amerikai Egyesült Államokban, aki brutális ámokfutásba kezdett miután megtudta, hogy feleségének viszonya van egy másik férfival. Miután kivégezte felesége szeretőjét, az asszonyt sokkoló dolgokra kényszerítette: többek közt a nőnek kellett lefejeznie a holttestet, majd segítenie kellett a bűnjelek eltüntetésében is.

Az amerikai New Hampshire-ben élő Armando Barron kegyetlen bosszút állt, amikor megtudta, hogy párja, Britany Barron lefeküdt az egyik munkatársával, Jonathan Amerault-al. Barron szeptember 19-én

este rátámadt felesége szeretőjére. Addig kínozta, amíg a férfi bele nem halt. De a feleségét sem kímélte, büntetésképpen neki is részt kellett vennie a gyilkosságban.

Barron először megverte a férfit, majd feleségét arra kényszerítette, hogy vágja el a csuklóit. A nő ezt meg is tette, de a férje ezután azt parancsolta neki, hogy lője le a szeretőjét. Erre már képtelen volt. 

Ekkor Barron kitépte a fegyvert Britany kezéből és meghúzta a ravaszt, majd

három golyót eresztett a 25 éves férfi testébe: kettőt a mellkasába, egyet pedig a fejébe. Jonathan Amerault a helyszínen meghalt.

De ezzel még nem ért véget Barron bosszúhadjárata: a gyilkosság után arra kényszerítette feleségét, hogy  segítsen neki eltüntetni a holttestet. Először kocsiba rakták, elhajtottak vele egy elhagyatott területre, ahol a nőnek le kellett fejeznie halott szeretőjét, hogy két helyre temethessék el.

A férfi eközben a nőt is ütötte-verte, az asszony testét elfedő kékeslila foltok még a rabosító fotókon is tisztán kivehetőek.

Ezután az asszonynak üzeneteket kellett hagynia a családjánál és a barátainál, hogy Új-Mexikóba költözik, a munkahelyén pedig felmond. Erre azonban már nem került sor, mert a rendőrök rátaláltak Jonathan Amerault holttestére, a házaspárt elfogták, és letartóztatták.Amíg a férfi ellen szándékos gyilkosság, a nő ellen bizonyítékok eltüntetése miatt emeltek vádat.

Britany Barron és férje mindketten ártatlannak vallottták magukat. A bíróság a házaspártól megtagadta az óvadék lehetőségét - írja a DailyMail cikkére hivatkozva.