Tragédiával végződött egy pennsylvaniai család vakációja az Atlanti-óceán partján. Egy 49 éves anya három gyerekét kimentette a háborgó tengerből, ő azonban vízbe fulladt.

Vízbe fulladt egy háromgyerekes anyuka New Jersey-ben kedden, miután három gyerekét kimentette az óceánból - írja a Fox News. A hatóságokat helyi idő szerint délután három órakor riasztották az Atlantic Citytől délre található North Wildwood tengerpartjára.

A cikk szerint miután az anyuka számára kiderült, hogy 8, 10, és 19 éves gyereke bajba került a vízben, azonnal a tengerbe vetette magát. Dominick McClain, helyi tűzoltóparancsok elmondása szerint a nő előbb a két fiatalabb fiút hozta ki a partra, majd visszaindult, hogy a legidősebb lányát is kimentse a vízből. 

Nem volt vízimentő a parton

Amikor a mentőcsapatok odaértek a lányt kihúzták, a 49 éves nő azonban ekkor már arccal lefelé feküdt a vízben körülbelül 130 méterre a parttól. Őt és a gyereket is kórházba szállították, a nőt azonban nem sokkal később halottnak nyilvánították. 

Dominick McClain a lapnak azt mondta, hogy a parton egyetlen vízimentő sem tartózkodott, az időjárás egyáltalán nem kedvezett a strandolásnak, a víz nagyon viharos volt, erős áramlásokkal.

A család a pennsylvaniai Wernersville-ből érkezett vakációzni az Atlanti-óceán partjára, a nevüket nem hozták nyilvánosságra. Az ügyben a hatóságok vizsgálatot indítottak.