Miután megtudták, hogy rokonuk belehalt a koronavírusba, megostromolták a kórházat. A 15-20 fős családot a biztonsági szolgálat sem tudta megállítani - írja a Főtér.ro.

Koronavírusban meghalt egy 40 éves férfi a bukaresti Marius Nasta kórházban. A férfi túlsúlyos volt, ezért volt számára halálos a vírus az intézmény szerint. Miután a kórház értesítette a férfi rokonait, hamarosan 15-20 fős rokonság gyűlt össze az épület előtt. 

Az agresszív társaság nem sokkal később berontott az épületbe,  a bejáratnál álló biztonsági szolgálat embereit is félresöpörték,  és elindultak az intenzív osztály felé, ahol a meghalt rokonuk feküdt.

A kórház vezetése szerint a család randalírozni kezdtek a kórház folyosóin, és szidalmazták, illetve veréssel fenyegették az ott dolgozókat.

Miután sikerült őket visszaszorítani és lezárni az intenzív osztályt,  az agresszív család az ablakokon keresztül próbált visszajutni.  Végül csak a kiérkező rendőrök tudtak rendet teremteni, akik éjszakára is ott maradtak, és őrizték a kórházat. 

A kórház vezetése elmondta, hogy a család ostroma nemcsak a kórházi dolgozók számára, hanem a pácienseknek is nagy riadalmat okozott, ezért feljelentést tettek a rendőrségen a kórházi dolgozók és a betegek veszélyeztetése miatt.