Felfoghatatlan balszerencse: hiába nyert a lottón, elveszett a szelvénye a postán

pénz nyeremény Heti horoszkóp (június 11-17.)
Vágólapra másolva!
Hiába nyert a lottón egy floridai nő, a postán feladott nyertes szelvénye elveszett, így pedig a nyereményét sem fizetik ki neki. A posta vizsgálja az esetet, és elnézést kértek "az esetleges kellemetlenségért".
Vágólapra másolva!

Ezer dollárt, vagyis több mint 300 ezer forintnak megfelelő összeget nyert július végén egy nő egy floridai lottó játékban, a nyereményét azonban eddig nem kapta meg. Sue Burgess ugyanis postán adta fel a nyertes szelvényt, de

az soha nem érkezett meg a játékszervező cég központjába

- írja az AP.

A számokat ugyan szerencsésen eltalálta, a szelvény feladásánal azonban elpártolt tőle a szerencse (illuszráció) Forrás: Shutterstock

A cikk emlékeztett, hogy

a nyeremény átvételére korlátozott ideje van a nyerteseknek,

a szelvényt pedig vagy személyesen adhatják le, vagy postán küldhetik el a játékszervező cégnek. A koronívrus miatt azonban Sue nem tudta személyesen leadni a szelvényt, ezért postán adta fel azt.

Ha nincs szelvény, nincs nyeremény sem

A levélkövetési-rendszer adatai szerint a nő augusztus 12-én valóban fel is adta a szelvényt

egy tallahassee-i postahivatalban, ez azonban soha nem érkezett meg a címzetthez. Amikor Sue érdeklődött telefonon, a játékszervező cég közölte vele, hogy a szelvény nélkül nem veheti át a nyereményt.

A nőnek azt javasolták, hogy vegye fel a kapcsolatot a postával, akik viszont annyit mondtak, hogy

vizsgálják az esetet, és elnézést kértek "az esetleges kellemetlenségek miatt".

Ha a szelvény mégis befut a játkszervező céghez, és a feladás dátuma határidőn belül van, akkor kifizetik Sue-nak a nyereményt.