Korábban gyilkosság és rablás miatt ítélték el azt a férfit, aki most megölte újdonsült feleségét. Méghozzá az esküvőjük napján, a lakodalomban. Amikor megismerkedett menyasszonyával, a nő azt gondolta, ő majd megszelídíti a férfit. Vesztére azonban nem így történt.

A 33 éves Stepan Dolgikh-t a lakodalomában úgy megverte új feleségét, a 36 éves Oksana Poludentseva-t, hogy a nő a vendégek szeme láttára belehalt súlyos sérüléseibe. Az eset Oroszországban történt, egy Novosibirsk nevű településen.

A szemtanúk elmondták, hogy a fiatal pár között azért tört ki a veszekedés, mert miután a lakodalomban mindenki berúgott,

a férfi féltékeny lett az egyik vendégre, aki szerinte megkörnyékezte a menyasszonyát. A nő pedig, Dolgikh szerint "helytelenül viselkedett", mert viszonozta a flörtöt, bátorítva ezzel a tolakodó férfit.

A vita hamarosan tettlegességig fajult: a részeg vőlegény nem tudta tovább fékezni a dühét, és ütni-verni kezdte feleségét. 

Először kivonszolta a ház elé, ahol ütötte, és rugdosni kezdte a nőt, majd bent folytatták a verekedést

- mondta Kirill Petrushin rendőrfőnök.

Megtépte a haját, megpofozta, majd kilökte az utcára, ahol tovább verte

- idézte fel az egyik szemtanú.

Amikor a nő már teljesen élettelennek tűnt,

Dolgikh egy közelben lévő szakadékba lökte a testét. 

 A vendégek közül legtöbben halálra rémültek, és sokkot kaptak a látványtól. Mindnyájan féltek közbeavatkozni, ám végül

egyikük vette a bátorságot, és értesítette a rendőröket. Ekkor azonban már késő volt: a nőnek már csak a holttestét találták meg.

null

null

A rendőrök a helyszínen őrizetbe vették a férfit, majd kihallgatták. Rögtön beismerő vallomást tett. A férfi letartózatását két hónapra elrendelték, a nyomozás folytatódik - írja a Mirror.

Alkoholmérgezés-közeli állapotban támadt menyasszonyára, mert szerinte helytelenül viselkedett, és mert féltékeny lett a vendégekre, akikkel felesége beszélgetett. A kihallgatáson beismerte a gyilkosságot, azt is hozzátette, hogy megbánta. De én személy szerint nem tudom elképzelni, hogy valóban megbánta volna. Gyilkosság és rablás miatt ítélték el, nemrég szabadult, de úgy látszik, nem tanult az esetből

- mondta a rendőrfőnök az eset után.

A nő tudott arról, hogy vőlegénye miért volt börtönben, sőt, akkor kezdtek találkozni, amikor Dolgikh még ült.

"A szegény nő azt gondolta, az ő hatására majd megjavul. Nem is gondolt rá, hogy ez az esküvő lesz a veszte. Hogy az alkohol, és a düh olyan szinten elvakítja férjét, hogy az életébe is kerülhet" - tette hozzá a rendőrfőnök.