A gyilkosságra akkor derült fény, amikor az 55 éves Larry McClure-t letartóztatták, mert nem regisztrálta magát szexuális bűnözőként. Amíg börtönben volt, beismerte a lányaival közös gyilkosságot - írja a Bors.

Nagyjából 70 évesen szabadulhat majd a börtönből, a most 31 éves Amanda McClure, aki testvérével és apjával közösen gyilkolta meg 38 éves férjét, John McGuire-t. 2019 februárjában a két nő és 55 éves apjuk, egy borosüveggel ütötték le a 38 éves férfit, majd metamfetamint adtak be neki injekciós tűvel, szemeteszsákot húztak a fejére és megfojtották.

A meggyilkolt John McGuire.Forrás: Facebook

A férfit eltemették, de később a volt felesége,

Amanda kiásta a testet, és karókat szúrt át rajta, majd egy másik helyen újra elásta a megcsonkított holttestet.

Amanda McClureForrás: McDowell County Jai

 A gyilkosság után három héttel

Amanda feleségül ment saját apjához,

aki más személyazonosságát használta a házasságkötéskor. A bíróságon kiderült az is, hogy

azon a helyen, ahol végül a férfi holttestét megtalálták, többször szexelt Amanda az édesapjával.

Egy évvel idősebb nővére, Anna Marie Choudhary sem tagadta a bűnösségét abban, hogy segített megölni a férfit, ő vádalkut kötött a bíróságon és húga ellen tanúskodott.

Anna Marie ChoudharyForrás: McDowell County Jai

Amanda bűnösnek vallotta magát a tárgyalásán, 40 év letöltendő börtönbüntetést kapott.

Larry McClure-t először azért tartóztatták le, mert nem regisztrálta magát szexuális bűnözőként, majd később a börtönben ismerte be, hogy részt vett Amanda férjének a meggyilkolásában. Életfogytiglani börtönbüntetését tölti, tárgyalásán azzal próbált védekezni, hogy az egész gyilkosság ötlete a lányáé volt, bár azt nem tudja miért akarta megölni a lánya, a saját férjét.

Larry McClureForrás: McDowell County Jai

Amandának drogproblémái voltak. Ed Kornish bíró reméli, hogy a nő a büntetése alatt segítséget kaphat a problémája leküzdéséhez, majd hozzátette azt is, hogy:Amandának teljes felelősséget kell vállalnia a szörnyű gyilkosságért. Amanda azzal magyarázta a gyilkosságot, hogy

apja rossz hatással volt rá.

null

null

Azt mondta, hogy az apja nem akart senkit a közelében tudni:
John elmondta apámnak, hogy szeret engem, és összeházasodunk. Bárcsak visszahozhatnám Johnt. Jó ember volt– mondta Amanda, majd utána bocsánatot kért volt férje édesanyjától, Karen Smith-től.

Amanda, a nővére és az apja egyenesen a pokolba kerülnek! Most nem tudok megbocsátani. Talán később, de most nem tudok megbocsátani – nyilatkozta a gyászoló Karen a Daily Star-nak.