Egy 32 éves férfi brutális kegyetlenséggel mészárolta le szüleit, miután azok nem voltak hajlandóak tovább fizetni a számláit. Így próbált hozzájutni egy több százezer dolláros életbiztosításhoz is. A férfi előre eltervezte, hogy fogja megölni és felaprítani a saját apját és anyját, majd mindezt hálaadás napján tette meg 2016-ban. A pénteki tárgyaláson a férfit bűnösnek mondták ki, a bíróság életfogytiglani börtönre ítélte.

A rendőrök a halott 

nő fejét a tűzhelyen találták meg, egy forrásban lévő vízzel teli fazékban. Az összevagdosott holttestmaradványokat pedig Guy egy vegyszerekkel teli műanyag konténerbe rakta, 

így próbálta megsemmisíteni azokat. 

Továbbra is azt akarta, hogy a szülők mindent helyette fizessenek, majd amikor erre nem voltak hajlandóak, hidegvérrel kivégezte őket, mondván, hogy inkább lássa őket holtan, minthogy ez történjen" 

- mondta az ügyész a tárgyaláson.

A 28 éves férfi ugyanis még soha nem dolgozott, több mint tíz éve egyetemre járt, teljes mértékben a szülei tartották el. 

A nyomozás során találtak egy naplót, melyben Guy részletes feljegyzéseket készített a gyilkosság minden lépéséről. Az ötoldalas leírásban gondosan megtervezte, hogyan fogja leszúrni, és összevagdosni szülei holttestét, illetve a csontokat vegyszerben tervezte feloldani, hogy ezzel eltávolítsa a bűnjeleket. 

null

null

A leírásban Guy utalást tett arra is, hogy mennyi anyagi hasznot szerezne szülei megöléséből. Az ügyész szerint ebből egyértelműen megállapítható, hogy 

a gyilkosság egyik fő oka az életbiztosítási összeg megszerzése volt. 

Mint kiderült, Guy már a gyilkosság előtt 19 nappal megkezdte az előkészületeket. 

null

null

A gyilkosság napján anyja lement a közeli élelmiszerüzletbe, míg Guy az apjára támadt. Mire a nő visszaérkezett a bevásárlásból, férje már halott volt, néhány perccel később ő maga is. 

Miután kivégezte szüleit, Guy minden létező pénzt levett a szülei számlájáról, amiből kifizette a lakbért és a tandíjat, majd ezután várta, hogy az életbiztosítás is megérkezzen. 

A férfi azt is tervezte, hogy felgyújtja a házat a gyilkosság után,  és úgy tesz, mintha a szülők lakástűz áldozataivá váltak volna. Azonban, míg az apját feldarabolta, a saját kezét is összevagdosta. Ezért inkább elment elsősegély-kellékeket vásárolni, hogy a sérüléseit ellássa velük.

null

null

A férfi nővére, Michelle Tyler a bíróságon azt mondta, hogy hálaadás napján kifejezetten beszédesnek, vidámnak, és barátságosnak tűnt, és semmilyen jel nem utalt arra, hogy bármilyen kegyetlenségre készül.  Az ügyvéd, aki szintén hitt védence ártatlanságában, még a DNS-vizsgálat eredményeit is megkérdőjelezte.

null

null

Az ügyész szerint azonban ez a túlzott vidámság csak színlelés volt, ugyanis megpróbálta eltitkolni a gyilkosságot, ezért nagyon ügyelt arra, hogy ne tűnjön idegesnek, vagy zavartnak, mert akkor egyből lebukott volna.

Hozzátette, hogy a férfi aznap 

egy tucatnyi boltot végigjárt, hogy beszerezze a kitervelt gyilkossághoz, illetve a bűnjelek elrejtéséhez szükséges eszközöket: 

késeket, vegyszereket, műanyag zsákokat és szemeteseket vett.  

A bíróság életfogytiglan börtönre ítélte Guyt,  amelyből leghamarabb 51 év letelte után szabadulhat - írja a Mirror.